Informatieavond Ademcursus “De kracht van de adem”

Wanneer:
31 januari 2020 @ 19:30 – 22:00
2020-01-31T19:30:00+01:00
2020-01-31T22:00:00+01:00
Waar:
Het Ont|zorgcentrum
Achterom 16D
Houten
Kosten:
Gratis
Contact:
Marc Hermsen
06-21 44 68 58
Informatieavond Ademcursus "De kracht van de adem" @ Het Ont|zorgcentrum

Adem cursus De kracht van de adem

Heb je soms ook het gevoel dat de energie je zomaar ontglipt? Of je voelt je vaak moe zonder duidelijke reden? Je hebt alles wat je hartje begeert, maar je voelt je niet gelukkig? Of je laat dingen gebeuren die je eigenlijk graag anders had gewild? Je blijft in oude patronen vastzitten omdat het vertrouwd en veilig voelt? Of omdat je denkt dat anderen dat van je verwachten?

Als je je hierin herkent, zou het wel eens kunnen zijn dat je vaak in je hoofd zit. Je piekert veel over beslissingen die je moet nemen. En dat kost je veel energie. Heb je hierbij wel eens op je ademhaling gelet? Grote kans dat je adem hoog zit zonder dat je het door hebt.

Kip of ei? Wat is er nu eerder: dat gepieker of die hoge adem? Eigenlijk maakt dat niet uit. Wat wel uitmaakt is hóe je hiermee omgaat. Het Breathfulness Programma laat je kennismaken met de kracht van de adem. De eenvoudige ademtechnieken die het programma je aanreikt, hebben een krachtig helend effect op je lichamelijke en geestelijke gezondheid: je voorziet je lichaam van meer zuurstof zodat je (levens-)energie weer gaat stromen en de afvoer van afvalstoffen wordt geoptimaliseerd. Hierdoor voel je je vitaler, rustiger, met meer zelfvertrouwen. Je piekert minder, krijgt weer zin om dingen te gaan doen, je denkt weer in mogelijkheden.

Te mooi om waar te zijn? Ervaar het zelf. Het Breathfulness Programma leert je in zes stappen (zie hieronder) om je ademhaling te optimaliseren en weer in contact te komen met je gevoel. De techniek die je hierin wordt aangereikt, afkomstig uit de Transformational Breathing, zorgt voor heling op fysiek, emotioneel, mentaal en spiritueel niveau. Een ademhaling die balans creëert en de levensenergie volop laat stromen. Opdat je weer vanuit passie kunt gaan leven!

Ontdekken: bewust worden van je ademhaling zoals die nu is

Basis: het voelen van de basis van je ademhaling en de basis in je leven

Contact maken: contact maken via de adem met je volledige lichaam

Ontspannen: ervaren dat de adem ontspanning brengt

Volledig bereik: ervaren van een optimaal adembereik om in volheid te leven

Verbinden: de vijf eerdere stappen komen nu samen tot één geheel

Meld je aan voor deze informatieavond via de website!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *